Photo Error

 

 

Mogelijkheden

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij de volgende zaken:

PC onderhoud
Sinds het "oude" Dos tijdperk zijn computers vele malen gebruiksvriendelijker geworden. Als er echter iets mis is, de computer traag is geworden of helemaal niets meer doet is het voor de gemiddelde gebruiker onmogelijk om dit op te lossen.
Als u hier last van heeft staan wij klaar om dit voor u op te lossen. Ook voor een "schone" installatie kunt u bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om hiervoor een abonnement voor af te sluiten. Wij komen dan één of meerder malen per jaar bij u langs om preventief onderhoud uit te voeren. Ook kunt u een abonnement afsluiten op ad hoc ondersteuning.

PC reparatie
Indien één of meerdere onderdelen van uw computer defect zijn geraakt, kunnen wij deze onderdelen voor u vervangen en uw computer weer compleet werkend maken.
Uiteraard krijgt u van te voren precies te horen wat de reparatie gaat kosten en hoe lang u uw computer moet missen. Het kan zijn dat uw computer te oud is waardoor reparatie niet meer loont, of het niet meer mogelijk is omdat bepaalde onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn. Wij zullen dit altijd met u bespreken.

Virus- en Spam problemen
Internet is (bijna) niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Bij veel instanties en bedrijven kunt u zelfs alleen nog maar via internet terecht. Bellen is vaak onmogelijk!
De keerzijde van de medaille is, dat er ontzettend veel troep op het internet rond dwaalt. Nepsites, Phising mails, virussen, spyware etc. Allemaal rommel. Uw computer wordt op z'n minst steeds trager  en in het uiterste geval zelfs volledig onbruikbaar. Wij kunnen deze problemen in de meeste gevallen voor u oplossen en u tevens van de juiste programma's voorzien om u te behoeden voor deze problemen in de toekomst.

Netwerk aanleg
In veel huishoudens is tegenwoordig meer dan één computer aanwezig. Drie, vier of vijf is zelfs meer regel dan uitzondering. Deze ontwikkeling, samen met de enorme vlucht van digitale media zorgt er voor dat de vraag naar "thuis netwerken" enorm groeit en natuurlijk moeten alle computers tegelijk op het internet kunnen. Deze netwerken kunnen wij ook voor u aanleggen; zowel bedrade- als draadloze netwerken hebben voor ons geen geheimen. Samen met u bekijken wij wat voor u de beste oplossing is.

Harddisk crash
Als de harddisk van uw computer gecrasht is en u géén backup van uw data heeft kan dat een kleine ramp betekenen. Hoewel wij in deze situatie niets kunnen garanderen, zullen wij alle middelen benutten die tot onze beschikking staan om te proberen uw data (helemaal of deels) te redden. Het is dan wel zaak dat u in zo’n situatie uw computer direct uitschakelt en zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Doe dit ALTIJD als uw computer vreemde geluiden gaat maken. Hoe sneller u de computer uitzet, hoe groter de kans dat er nog iets te redden valt.
Om te voorkomen dat u alles kwijt bent na zo’n crash, kunnen wij u ook adviseren hoe u bv. dagelijks of wekelijks automatisch een backup kunt maken en eventueel de middelen daarvoor leveren en installeren.

 

 

 

Photo stethoscoop
Photo virus
Photo netwerk
Photo harddisk

 

 Copyright © 2009 Wave Data Access.